Hogyan cserelje vissza az árut

 

Hogyan cseréljem vissza az árut? Hogyan álljak el a szerződéstől?

Visszavásárlás / Termékgarancia

Minden kedves vásárlónknak tanácsoljuk, hogy mielőtt átvenné a csomagját akár a postán akár a futártól, győződjön meg annak sértetlenségéről. Ha a csomagolása sérült, esetlegesen nyitva van vagy egyébb problémát észlel a csomagot nem köteles átvenni.

A termékeket 2 különböző módon tudja visszaküldeni számunkra, postai úton vagy futárszolgálattal. Mindkét esetben 2 különböző címünk van, ahová lehet küldeni.

Visszaküldési címünk futárszolgálat által:

STARSTYLE VISZÁRU
GLS Európa utca 2

1144 GLS WAREHOUSE
Magyarország

 

Visszaküldési cím posta úton:

STARSTYLE
Szabadi út 57/B - Posta fiók 1

9061 Vámosszabadi
Magyarország

Fontos! A visszaküldött csomagot az eredeti számlával vagy a számla másolatával és a viszáru levéllel kérjük visszaküldeni. Viszáru levelet mindenképp kérünk mellékelni.

Amennyiben a megrendelt és kifizetett termék bármilyen okból nem nyeri el tetszését és visszaküldi a kézhezvételtől számított 14 napon belül, vagy 8 munkanapon belül írásban jelzi felénk az elállás szándékát mi visszafizetjük önnek a termék bruttó kiszámlázott vételárát, vagy kicseréljük bármely más termékre amit kiválaszt webshopunkból. Ezt a visszaküldést megelőzően kérjük e-mailben jelezze az e-mail:info@starstyle.sk címre.

 

Fontos! A visszaküldött csomagot az eredeti számlával vagy a számla másolatával és a viszáru levéllel kérjük visszaküldeni. Viszáru levelet mindenképp kérünk mellékelni amit letölthet itt:

VISZÁRU LEVÉL LETÖLTÉSE ITT:


Fontos! A termék visszajuttatásával kapcsolatos szállítási díjat Önnek kell megfizetnie!

Fontos! Utánvétes csomagokat nem áll modunkban átvenni.

A visszajuttatott termék felbontatlan gyári csomagolásban legyen (újraértékesítésre alkalmasan), vagy ha már felbontotta a termék csomagolását kérjük ügyeljen arra, hogy a csomagolás részei, a termék, annak tartozékai, és a leírás teljes sértetlen állapotban meglegyen. Ezek hiánya vagy sérülése esetén nem vagyunk kötelesek vissza venni a terméket.

Két lehetőség közül is választhat:

1. CSERE- ha Ön úgy dönt kicseréli a kifizetett terméket egy bármely másik termékre webshopunkbol akkor mi elküldjük a csere terméket az Ön címére a visszaszolgáltatást követő másnapon.Fontos! A termék visszajuttatásával kapcsolatos szállítási díjat Önnek kell megfizetnie! Ha a csere folyamán a cseretermék ára kevesebb, mint a visszaszolgáltatott áru értéke, természetesen a külömbséget térítjük banki átutalással. Fontos! Nem áll módunkban postai csekken pénzt visszafizetni.

2. PÉNZ VISSZAFIZETÉSI GARANCIA- Amennyiben a megrendelt és kifizetett termék bármilyen okból nem nyeri el tetszését és visszaküldi a kézhezvételtől számított 14 napon belül, vagy 8 munkanapon belül írásban jelzi felénk az elállás szándékát cégünk visszafizeti önnek a termék bruttó kiszámlázott vételárát. Ezt a visszaküldést megelőzően kérjük e-mailben jelezze az e-mail:info@starstyle.sk címre. Fontos! A termék visszajuttatásával kapcsolatos szállítási díjat Önnek kell megfizetnie!

FONTOS! NEM ÁLL MÓDUNKBAN POSTAI CSEKKEN PÉNZT VISSZAUTALNI, CSAKIS BANKI UTALÁSSAL!


 

 

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

a nemhasznált árut le lehet cserélni vagy teljesen visszafizetni 15 napon belül indoklás nélkül

Amennyiben a megrendelt és kifizetett termék bármilyen okból nem nyeri el tetszését, ha nem felel meg a várt elképzeléseinek, ha nem elégedett szabásával, minőségével és visszaküldi a kézhezvételtől számított 15 napon belül, írásban jelzi felénk az elállás szándékát mi visszafizetjük Önnek a termék bruttó kiszámlázott vételárát, vagy kicseréljük a webshopunkbol választott bármelyik más termékre.

Forduljon hozzánk bizalommal az info@starstyle.sk email címre, mindenben állunk az Ön rendelkezésére. Bízunk abban,hogy az eddig kialakított vevőkör és az új vevők ízlését és igényét ezután is maradéktalanul ki tudjuk szolgálni és elégedetten tér Ön is vissza hozzánk:)

Starstyle.hu facebook-on
Starstyle.hu instagram-on