Hogyan vásároljunk

 

Köszönjük, hogy meglátogatta Starstyle.hu oldalunkat.


 Ahhoz, hogy vásárolni tudjon az első lépésben regisztrálnia kell magát oldalunkon a következő képpen:

  1. REGISZTRÁCIÓ ikonra kattintva indul a regisztrációs folyamat /ikont a jobb felső sarokban találja/

  2. Kérjük töltse ki az összes kötelező mezőt regisztrációs lapunkon, ügyeljen a pontos adatok megadására - csak teljes címekre (irányítószám, település név , utca név, házszám) áll módunkban kiküldeni csomagot, postafiókra nem.

  3. A  regisztrációs folyamat utolsó lépése az általános felhasználási szerződésünk elfogadása és amit kérünk hogy figyelmessen olvasson át. "Szerződési feltételek elfogadása" után kattintson a "Regisztráció küldése" gombra és kész is a regisztrácioval.

  4. A sikeres regisztráció után azonnal vásárolhat áruházunkban.

    Regisztrációja adatait később bármikor megváltoztathatja.

Hogyan vásároljon?

A vásárlás első lépése a kiválasztott termékek kosárba tétele. Ez természetesen nem kötelezi Önt vásárlásra, amennyiben meggondolja magát, akkor azt a "vedd ki a kosárbol" gombbal bármely tételt kiveheti a kosárból.

Miután kosarába helyezte a kiválasztott termékeket, a "rendelés" gombbal rendelheti meg. A következő lépésben kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelő fizetési és szállítási formát. A "rendelés megerősítésének folytatása" gombbal eljut az utolsó lépéshez, ahol az adatokat és a kosár tartalmát átellenőrizheti, majd megerősítheti rendelését.

Rendelése sikeressége esetén a következő üzenet fog megjelenni:

Tisztelt vásárló,
Köszönjük megtisztelő rendelését 12030001 és köszönjük, hogy minket választott. Az Ön e-mail címére elküldtük a rendelése megerősítését.
Már dolgozunk megrendelésén. E-mail formájában fogjuk értesíteni a további menetről.


 Ha nem sikerült a regisztráció, vagy kényelmesebb Önnek levélben rendelni akkor elfogadunk rendelést ha elkuldi az info@starstyle.sk email címre.

RENDELÉS TÖRLÉSE:

A rendelések törlése, visszatérítése és módosítása az eladók felelőssége. Ha egy megrendelés törlését vagy visszatérítését szeretné kérni, forduljon közvetlenül hozzánk az info@starstyle.sk email címen állunk az Ön rendelkezésére. Rendelését addig törölheti amig nem kapott értesitő e-mailt a kiszállitásrol. Ha a kiszállitásrol az értesitő e-mail megérkezik Önhöz a rendelését már elküldtük és nem tudjuk törölni a rendelést! Megértését köszönjük.


 FONTOS!  Kérjük ha átutalással szeretné fizetni rendelését, azt csak akkor tegye, miután felvettük Önnel a kapcsolatot emailben.

Bármi kérdése, problémája akadna vagy csak tanácstalan az info@starstyle.sk email címen állunk az Ön rendelkezésére.


 KELLEMES VÁSÁRLÁST KÍVÁNUNK ÉS BÍZUNK BENNE, HOGY TERMÉKEINKKEL ELÉGEDETT LESZ, NE FELEDJE A STARSTYLE.HU A LEGMEGFELELOBB HELY AZ ON VÁSÁRLÁSÁHOZ.

Legyen stílusos és trendy együtt a StarStyle webshoppal:)BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

a nemhasznált árut le lehet cserélni vagy teljesen visszafizetni 15 napon belül indoklás nélkül

Amennyiben a megrendelt és kifizetett termék bármilyen okból nem nyeri el tetszését, ha nem felel meg a várt elképzeléseinek, ha nem elégedett szabásával, minőségével és visszaküldi a kézhezvételtől számított 15 napon belül, írásban jelzi felénk az elállás szándékát mi visszafizetjük Önnek a termék bruttó kiszámlázott vételárát, vagy kicseréljük a webshopunkbol választott bármelyik más termékre.

Forduljon hozzánk bizalommal az info@starstyle.sk email címre, mindenben állunk az Ön rendelkezésére. Bízunk abban,hogy az eddig kialakított vevőkör és az új vevők ízlését és igényét ezután is maradéktalanul ki tudjuk szolgálni és elégedetten tér Ön is vissza hozzánk:)

Starstyle.hu facebook-on
Starstyle.hu instagram-on