Szállítás és postaköltség

 

A megrendelt termék kiszállítását a GLS futárszolgálat végzi.  GLS futárszolgálat rendelését 24 órán belül szállítja ki.

             A szállítási költségek az alábbiak szerint alakulnak:

A  Starstyle.hu-nál a szállítási költségek díja utánvétel esetén magasabb.

Munkanapokon (hétfő – péntek) minden délelőtt 11:00 óráig beadott megrendelést 1 munkanapon belül a futárcég kiszállítja, ha úgy kívánja akár a munkahelyére is kiszállítja. A péntek délelőtt 11 óra utáni megrendeléseket a futár következő hét keddi napján szállítja ki!

Utánvétel = utánvétel esetén a megrendelt árut a vásárló átvételkor fizeti ki a futárnak.

 

 

Csomag súlya

Megrendelés összege

Szállítási  költség

 

                         0 Ft -29989 Ft

990 Ft

 

29990 Ft –tól 

0 Ft - ingyenes kiszállítsá

 

Az utalásokat minden nap délután feldolgozzuk, és ha az utalási összeg a számlánkra megérkezett a csomagot másnap átadjuk a futárszolgálatnak, akik 2 munkanapon belül kiszállítják a csomagot az Ön által megadott címre. A kiszállítás előtt mi e-mailben a futár sms-ben és telefonon tájékoztatja, Önt a kiszállítás pontos idejéről.

Csomag súlya

Megrendelés összege

Szállítási  költség

 

0 Ft -29989 Ft

890,- Ft

 

29990 Ft – tól

INGYENES

A Csomagok kiadása a címzett vagy más olyan személyek aláírása ellenében történik, akiről a körülmények szerint feltételezhető, hogy jogosultak a csomagok átvételére. Ide sorolandók a címzett helyiségeiben jelen lévő személyek és a meghatalmazással rendelkezők.

Amennyiben a rendelés értéke meghaladja a 29990 Ft-ot, abban az esetben a csomagolási és szállítási költséget a STARSTYLE.HU átvállalja.

Ingyenes szállítás esetén, amennyiben az árut a vásárló visszaküldi, és nem marad nála annyi értékben termék, mint amire jár az ingyenes postadíj (29990 Ft) akkor a visszaküldött termékek árából Szolgáltató levonja a valós postadíjat, ami 990.-Ft /banki utalás esetén 890 Ft/

Amennyiben a vásárló nem veszi át utánvétellel küldött megrendelt csomagját, a STARSTYLE webáruház többet nem kézbesít azon vevők számára utánvétellel való kiszállítást.

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

a nemhasznált árut le lehet cserélni vagy teljesen visszafizetni 15 napon belül indoklás nélkül

Amennyiben a megrendelt és kifizetett termék bármilyen okból nem nyeri el tetszését, ha nem felel meg a várt elképzeléseinek, ha nem elégedett szabásával, minőségével és visszaküldi a kézhezvételtől számított 15 napon belül, írásban jelzi felénk az elállás szándékát mi visszafizetjük Önnek a termék bruttó kiszámlázott vételárát, vagy kicseréljük a webshopunkbol választott bármelyik más termékre.

Forduljon hozzánk bizalommal az info@starstyle.sk email címre, mindenben állunk az Ön rendelkezésére. Bízunk abban,hogy az eddig kialakított vevőkör és az új vevők ízlését és igényét ezután is maradéktalanul ki tudjuk szolgálni és elégedetten tér Ön is vissza hozzánk:)

Starstyle.hu facebook-on
Starstyle.hu instagram-on